<

У ТМО Володимира тривають оновлення: завершуються роботи в приймальному відділенні, осучаснили педіатрію

16:43 | 5.01.2024 / Володимир / , /
Перегляди
947
/ коментарі 3

У Володимирі незабаром на повну запрацює відділення екстреної медичної допомоги (ЕМД). Наразі завершуються ремонтні роботи в приймальному відділенні, де змінюють сам принцип прийому та розподілу пацієнтів. Також оновили дитяче відділення, облаштували ігрову зону.

Ознайомитися та побачити зміни до ТМО Володимира, під час роботи в окрузі, прибув народний депутат України Ігор Гузь та депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч. Презентували оновлене відділення міський голова Ігор Пальонка, його заступник і депутат облради Ярослав Матвійчук та генеральна директорка ТМО Тетяна Ващук.

Керівниця медзакладу Володимира розповіла, що роботи з облаштування відділення екстреної медичної допомоги підходять до завершення. Там уже фактично готове приймальне відділення, зала очікування, гардероб, встановлена реєстраційна стійка. До нового відділення можна буде потрапити через три входи. Пацієнтів розділять на три потоки, які не контактуватимуть між собою: ургентні, ті що звертаються самостійно та інфекційні.

Передбачено, що у майбутньому відділенні будуть функціонувати чотири операційні для невідкладних оперативних втручань, а також рентген кабінет, комп’ютерна томографія, лабораторія, травмпункт, гіпсувальна кімната, ангіографічний блок, палати інтенсивної терапії, де пацієнти зможуть перебувати до 24 годин або до встановлення діагнозу. Відділення ЕМД працюватиме 24/7.

Також оглянули оновлене дитяче відділення, у якому нещодавно зробили ремонт. Для найменших пацієнтів додали яскравих барв в інтер’єр, облаштували ігрову зону, щоб діти, перебуваючи у лікарні, почувалися більш комфортно. Побували й в інших відремонтованих блоках: хірургічному, операційному, інфекційному, про які БУГ писав раніше.

Генеральна директорка Тетяна Ващук зазначила, що кошти на ремонтні роботи використовувалися із трьох бюджетів: міського, за рахунок кластерності лікарні та грантових фондів. Дуже важливим і суттєвим є вклад міста у розвиток ТМО.

Нардеп Ігор Гузь позитивно відзначив зміни у ТМО. Він додав, що наразі бачить потребу у розширенні приміщень лікарні, над чим потрібно працювати з обласною радою, щоб надати людям можливість перебувати в комфортних умовах.

“З моєї точки зору — це великий успіх команди міського голови Ігоря Анатолійовича і головного лікаря Тетяни Ващук. Зміни дійсно вражаючі. Я переконаний, що жителі громади та району уже відчувають і надалі будуть бачити покращення, яке відбувається в лікарні. При чому йдеться не лише про стіни та сам ремонт, а й про змістовну історію з новими лікарями, які сюди приходять на роботу, з новим обладнанням, з розширенням послуг. І безумовно статус кластерної лікарні буде цьому сприяти”, – зазначив нардеп.

Нагадаємо, поруч з ТМО знаходиться приміщення станції переливання крові, яке наразі знаходиться на балансі обласної ради.

Читайте також:




коментарів: 3
  1. Задовбали ці піарники. Блискуча підлога це, звичайно, добре. А як бути з кваліфікацією лікарів?

    • То йдіть в лікарню працювати. Внук хай вивчиться на медика

  2. Багато хороших лікарів з’явилося!
    приємно зайти в лікарню, сучасно, гарно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота