<

Передача станції переливання крові на баланс міста: які подальші кроки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:38 | 4.04.2023 / Володимир / /
Перегляди
794
/ Коментарі відсутні

Нещодавно у Володимирі депутати прийняли рішення про готовність взяти на баланс міста приміщення станції переливання крові. Яка подальша процедура його передачі з області в місто і що там планують розміщувати?

Міський голова Ігор Пальонка на брифінгу 4-го квітня зазначив, що обговорював дане питання із головою Волинської облради Григорієм Недопадом, коли той приїжджав з візитом.

Міська рада зробила крок від себе, коли на сесії 3-го березня надала згоду на безоплатне прийняття в комунальну власність приміщення станції переливання крові, що знаходиться на вулиці Северина Наливайка, 18. Далі депутати обласної ради, з якими ведуться перемовини щодо передачі даного приміщення в комунальну власність міста, мають прийняти рішення на сесії про передачу.

Це потрібно, щоб зберегти будівлю у належному стані, оскільки вона розташована на одній території з ТМО. Туди планують перенести екстрену допомогу, яка наразі знаходиться на в’їзді в ТМО.

“Внаслідок цього розшириться територія для нашої первинки, тому що вона там тіснувата. Первинна допомога займе ті приміщення, які займає екстренна допомога”, – зазначив Ігор Пальонка.

Іншу територію, яку не займає станція переливання крові, також займе ТМО.

“Уже є деякі напрацювання, але ми чекаємо на рішення обласної ради. Поки його сьогодні немає”, – додав мер.

Читайте також:

«Відрізати будівлю від опалення – означає зруйнувати її», – Матвійчук на обласній комісії про долю центру переливання крові у Володимирі




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Травня, Неділя
11 Травня, Субота