<

Приміщення станції переливання крові, яке руйнується, планують передати з обласного підпорядкування в комунальну власність Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:53 | 3.03.2023 / Володимир / /
Перегляди
1870
/ Коментарі відсутні

У Володимирі надали згоду на безоплатне прийняття в комунальну власність приміщення станції переливання крові, що знаходиться на вулиці Северина Наливайка, 18.

Відповідне рішення прийняли депутати Володимирської міської ради 3-го березня.

Депутати надали згоду на безоплатне прийняття від спільної  власності територіальних громад сіл, селиш, міст Волинської області  у комунальну власність Володимир-Волинської територіальної громади приміщень по вулиці Северина Наливайка,18. Серед переданого майна головний корпус загальною площею 3 307,6 кв. м, господарський блок загальною площею 772,9 кв. м, дизельна електростанція загальною площею 74,8 кв. м, насосна станція загальною площею 8,4 кв. м, які розташовані на земельній ділянці площею 15 773 кв.   

Нагадаємо дискусії щодо долі станції переливання крові у Володимирі точаться давно. Її функціонування відстоював у парламенті й народний депутат Ігор Гузь. Частина приміщень знаходиться у плачевному стані, їх відключили від опалення. Раніше йшла мова й про саме закриття станції переливання крові, але її вдалося “відвоювати”.

“Ми плануємо перетворити його на своєрідний медичний осередок. Ми за те, щоб розташувати на його площах 4 заклади охорони здоров’я: гарний і сучасний центр крові, відділення екстренки, а також первинну та вторинну ланку медичної допомоги Володимирського ТМО”, – зауважив депутат Волинської обласної ради та перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук під час засідання обласної комісії, де вирішували долю даного закладу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця