<

Поетеса з Харкова презентувала у Володимирі збірку віршів про загиблого на фронті чоловіка

21:23 | 16.09.2024 / Володимир / , , , /
Перегляди
478
/ 1 коментар

Харківська поетеса Татяна Мельник, за псевдонімом Таті Сонце, приїхала у Володимир, щоб презентувати збірку віршів «Скринька пандори». Поезія про загиблого чоловіка, лейтенанта Андрія Мельника, бойового медика 227 бригади ТРО.

Поезія Таті звучала через моноперфоманс. Починала мисткиня розповідю про свій творчий шлях та зустріч з чоловіком, з яким була 12 років разом. Розповідь та знайомство зі збіркою поступово перетекла в перфоманс, в якому Таті проживала свої радісні та сумні вірші. Всі вони були присвячені проживанню горя за втратою коханого Андрія, який загинув в травні 2023 біля Бахмута.

Декламувала поезію дівчина в просторі громадської організації “Стан”, яка знаходиться на вулиці Ковельська, 17. Захід організували за сприяння цієї ж ГО.

Збірка вміщує 33 вірші – “цифру вічного віку Андрія”.

На презентації авторка розказала про життя і подвиги коханого, про його любов до музики і підтримку дівчину в творчих починаннях. Збірка пронизана любов`ю, проживанням горя та вірою у перемогу.

Тур перфомансів Тетяна зі своєю асистенткою Євою проводить по різних містах України, перед Володимиром був Луцьк, далі на шляху Львів. Ділиться інтимною поезією, щоб зцілити душу та допомогти війську. Кошти за збірку віршів ідуть на пікап для бойових завдань для найкращого друга Андрія Мельника.




один коментар
  1. “…про загиблого на фронті чоловіка у Володимирі…”
    Писаки, а шо, у Володимирі якийсь фронт?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Вересня, Субота
20 Вересня, П’ятниця