<

Подарунки зі всього світу: у Нововолинську привітали діток загиблих Героїв

17:38 | 25.12.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
600
/ Коментарі відсутні

25-го грудня у Нововолинській центральній бібліотеці організували захід для діток загиблих Героїв громади.

Акцію «Святий Миколай, почуй мене» організувала уродженка Нововолинська Наталія Дан, яка понад 10 років проживає у Німеччині. Доєдналися до неї очільниця Нововолинської ЦБС Аліна Регешук, волонтерський центр «Марлог», підприємці громади та міський голова Борис Карпус.

Дітки писали листи зі своїми побажаннями та мріями, їх оцифрували та передали Наталі. Вона створила спільноту, до якої долучались всі охочі зі всього світу, щоб здійснити мрію з дитячих листів. Також долучились місцеві підприємці. Зокрема Ігор Захарчук, власник зоомагазину, який подарував золоту рибку, та Григорій, власник магазину дитячих іграшок, який передав вісім подарунків.

По відеозв’язку Наталія подякувала діткам за листи, зазначила, що вони її дуже розчулили. А найбільше лист від братів Максима та Дмитра Тивонюків, які написали, що мріють отримати квадрокоптер і передати його нашим військовим.

Подруга Наталі Світлана Мазур, яка також проживає у Німеччині, поділилась, що її також вразив до сліз цей лист від хлопчиків, і не тільки її, ай німців. Тому всі небайдужі об’єдналися і придбали дрон, який передали братам разом з іншими подарунками, вже особисто для них.

Допомогли в організації заходу аніматори з Володимира «Art Fox», які з радістю відгукнулись на пропозицію. Вони влаштували для діток конкурси та розваги.

“Хочеться подякувати всім причетним. Надіємось, що наступне Різдво ми відзначатимемо у вільній та мирній Україні”, – сказала Аліна Регешук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця