<

Цього річний флешмоб на “Бандерштаті” сформує слово “Перемога”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:23 | 13.07.2015 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

«Бандерштат-2015» не зраджує традиціям – цього року також учасники фестивалю вишукуються у символічне та актуальне слово для України – «ПЕРЕМОГА».

Як і в минулі роки, утворювати слово будуть учасники фестивалю. Організатори сподіваються, що цього року участь у флешмобі візьме якомога більше людей, – повідомляють організатори.

Війна на Сході країни не припиняється вже другий рік поспіль. І хоча політики називають це всього-на-всього антитерористичною операцією, саме на Донбасі загинули тисячі українців. Та й зараз ситуацію на сході України не назвеш спокійною. Тож, нехай цей заклик «Перемога», набуде скорішого сенсу і війна на Донбасі дійсно припиняться!

Нагадаємо, минулого року учасники фестивалю флешмобом передали «привітання» Володимиру Путіну, утворивши абревіатуру «ПТН ПНХ». За словами самих учасників, то був наймасовіший флешмоб. У 2013 році учасники утворили герб України – Тризуб. В позаминулі роки бандерштатівці утворювали абревіатуру «УПА» та формували прізвище Героя України Степана Бандери.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця