<

Хто сумує за Бандерштатом: запрошують на онлайн гутірки

21:15 | 15.09.2023 / Новини / /
Перегляди
61
/ Коментарі відсутні

Фестиваль Бандерштат вже два роки на паузі. Причини всім зрозумілі. Хто скучив, 16-го та 18-го вересня запрошують на гутіркову сцену в онлайн форматі.

Як розповіла виконавча директорка Бандерштату Мар’яна Коваль:

“Думки про проведення заходу у команди є. Однак немає наразі технічної можливості провести традиційний офлайн. Але все ж, вважаємо за необхідне говорити про українську культуру в період війни і вже думати про її роль в повоєнній відбудові країни.

Тому, ми вирішили провести серію гутірок з представниками різних сфер культури. Український Культурний Фонд підтримав нашу ініціативу, ми отримали грант, зібрали цікавих спікерів і вже 16-го та 18-го вересня проведемо гутіркову сцену в онлайн форматі з трансляцією на Youtube-каналі Бандерштату.”

Гутіркова сцена з лідерами думок є невід’ємною частиною традиційного фестивалю українського духу Бандерштат, який з моменту свого заснування і до сьогодні ставить в пріоритети популяризацію українського культурного продукту і здоровий патріотизм.

Спікерами цьогорічної гутіркової сцени стануть Анжеліка Рудницька, Володимир В’ятрович, Макс Кідрук, Радомир Мокрик, Андрій Римарук, Анастасія Пустовіт та ін. Модеруватимуть захід Богдан Буткевич та Сергій Мартинюк. Розклад гутірок, а також повний склад учасників ви зможете знайти на офіційних сторінках фестивалю в соцмережах: фейсбук, тік-ток, ютуб.

Контактна особа: Мар’яна Коваль +380636549743

Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду та Міністерства культури Люксембургу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя