<

Новини від «Бандерштату»: повідомили, що готують цього року

14:56 | 4.08.2023 / Новини / /
Перегляди
209
/ Коментарі відсутні

Фестиваль українського духу «Бандерштат» влаштовує першу подію з моменту повномасштабного вторгнення – «Школу Бандерштату».

Школа Бандерштату, в рамках якої відбудеться пісенна ватра, має стартувати 16-го серпня на Іподромі в Луцьку. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Бандерштату.

«Наша традиційна зустріч чекає на українську перемогу, але ми знайшли спосіб, як із користю використати цей час. Й розпочинаємо збирати активну молодь на першу «Школу Бандерштату»!

Протягом останніх 16 років головною метою команди нашого фестивалю була участь у вихованні українців, які будуватимуть нашу державу й водночас пам’ятатимуть тих, хто закладав її фундамент, боротимуться за краще майбутнє й берегтимуть українську спадщину. Сьогодні ці українці віддають у бою найцінніше, аби жила Україна та послідовники їхніх ідей», – йдеться в повідомленні.

«Школа Бандерштату» – це дводенний кемп для молоді, який організовує команда фестивалю та його засновники – члени організації «Національний Альянс».

«Під час заходу ми поділимося своїми знаннями, досвідом, навчимо вас основ організації й управління масштабними проєктами, критичному менеджменту та розповімо про випробування, які проходив фестиваль і кожен із нас окремо», – зазначають організатори.

Спікерами школи стануть члени оргкомітету фестивалю, засновники «Національного Альянсу», а також організатори інших заходів патріотичного спрямування.

Учнями школи може стати кожен охочий. Що для цього потрібно?

Трішки мотивації, бажання вчитися та відсутність страху перед новими викликами. І найголовніше — можливість провести 16-го та 17-го серпня у Луцьку на «Школі Бандерштату».

Участь у кемпі – безкоштовна. На «Школу Бандерштату» запрошують вмотивовану молодь віком 16-25 років. Форма для реєстрації за посиланням.

За інформацією Таблоїд Волині, відберуть 25 учасників та учасниць для участі у кемпінгу. Проте лекції спікерів та акустичний вечір зможуть відвідати всі бажаючі.

Як повідомляють на сторінці «Школу Бандерштату», за два навчальні дні відбудуться зустрічі із засновниками «Національного Альянсу», фестивалю «Бандерштат» та інших заходів патріотичного спрямування. Заплановані дискусії про організацію та управління проєктами, інструменти впливу та навичок критичного менеджменту, переваги активних учасників громадського середовища. Також відбудуться акустичні виступи музикантів під час вечірньої ватри. 

Табір організовується за підтримки «Національного українського молодіжного об`єднання».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя