<

Жителька Шацького району у балаклаві та з палицею напала на листоношу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:23 | 25.06.2015 / Шацьк / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Аби віддати борги, жінка з Волині напала на листоношу. Утім, незважаючи на нанесені зловмисницею травми, листоноша не віддала гроші.

54-річна жителька району о 17:40 звернулася у чергову частину райвідділу міліції із заявою про вчинення розбійного нападу, – інформує прес-служба волинської міліції.

– Правоохоронці з’ясували: близько 16-ї години між двома селами жінка у балаклаві кілька разів вдарила заявницю дерев’яною палицею по голові і намагалася забрати кошти, призначені для соціальних виплат та пенсії. Однак листоноша вчинила активну протидію. У результаті нападниця втекла, а потерпілу доставили у лікарню, – повідомив начальник Шацького РВ УМВС України у Волинській області Анатолій Оксентюк.

Міліціонери оперативно встановили особу зловмисниці: це – 47-річна жителька району. Згодом вона зізналася: пішла на злочин, аби повернули борги.

Відомості про вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до семи років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота