<

У Нововолинській громаді порізав брата, який згодом помер, дружину та поліцейського: з 2021 року обвинувачений на волі

14:17 | 1.04.2024 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1330
/ коментарів 7

6-го лютого 2021 року нетверезий чоловік в Грибовиці Нововолинської громади під час сварки вдарив ножем брата, який через кілька днів помер у лікарні, свою дружину, а також поліцейського, який приїхав на виклик. Правоохоронець застосував зброю та ранив нападника. Наразі триває суд, підозрюваний свою вину не визнає.

Про це повідомляє БУГ з посиланням на відео телеканалу «Аверс».

Нагадаємо, увечері 6-го лютого 2021 року нетверезий чоловік у селі Грибовиця під час сварки тричі вдарив ножем брата та один раз – дружину, також поліцейського.

Тоді всіх поранених доправили у Нововолинську міську лікарню. Троє – були потерпілі від нападника, з ножовими пораненням. Четвертий пацієнт був сам нападник, в нього було вогнепальне поранення. Поліцейський отримав поранення грудної клітки та стегна. На жаль, 10-го лютого 2021 року брат, якого ранив ножем брат, помер у лікарні.

У суді прокурор розповів журналістам, що нападник будучи на вулиці біля свого обійстя наніс ряд тілесних ушкоджень, зокрема – ножове своїй дружині, брату, від яких той помер, а також працівнику правоохоронних органів, який виконував свої службові обов’язки.

Наразі всі обставини досліджуються судом, оскільки обвинувачений стверджує, що він не винен та не вчиняв цих злочинів, каже прокурор.

Подія трапилася ще 2021 року, але у зал суду обвинуваченого не доставляє конвой з СІЗО. Він самотужки приїхав зі свого дому, де він на цей час проживає. З моменту злочину минуло три роки.

“Чому чолові не в СІЗО?”, – запитали журналісти у прокурора. “Він перебував під вартою, потім йому було змінено запобіжний захід на домашній арешт у зв’язку з тим, що він проходив лікування після кульового поранення. На підставі того, що він не міг лікуватися в умовах місць позбавлення волі, йому було змінено на домашній арешт”, – відповів прокурор.

І хоч цей злочин передбачає жорстку міру запобіжного заходу, а саме – тримання під вартою, обвинувачений на волі й цілком зручно себе почуває. У зал суду прибула дружина, яку він штрикнув ножем і яка повністю на боці свого чоловіка, зазначають в сюжеті.

“Потерпіла на даному етапі немає будь-яких претензій. Це також право потерпілих висловлювати претензії. Мама потерпілою визнана у звязку з тим, що загинув її син, яка також на даному етапі претензій немає”, – розповів прокурор.

Побачивши журналістів у залі суду дружина підсудного зустрічає їх словами: “Чого приперлися. Мене ви знімати не будете”. Аналогічну заборону вимагав і підсудний.

Оскільки справа важка, рішення в ній прийматимуть не лише судді, але й присяжні.

У сюжеті додають, що справа затягується, адже підсудний постійно міняє адвокатів. Таким чином він досі не засуджений та перебуває на волі, замість того, щоб відбувати покарання у місцях позбавлення волі.




коментарів: 7
  1. Як там бідна мати сплакалась , один син забив другого сина, а все від горілки

  2. а в якому сенсі тьотка каже “ви мене знімати не будете”?
    я так розумію шо її всім селом, якшо не округою “знімають”, раз довела чоловіка до таких дій?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок