<

У Володимирі поліцейські затримали молодика, який намагався зґвалтувати неповнолітню дівчину: йому загрожує до 12 років в’язниці

15:11 | 26.01.2024 / Володимир / , /
Перегляди
1661
/ коментарі 2

25-го січня, близько 13:00, на 16-річну дівчину у Володимирі з ножем напав 22-річний хлопець, коли вона поверталась додому з навчання. Дівчині вдалося вирватися, нападника знайшли.

Як повідомила БУГу пресслужба поліції у Волинській області, чоловік схопив дівчину, приставив до неї ножа, відтягнув вбік та, погрожуючи фізичним і психологічним насильством, примушував до інтиму. Вчинивши опір зловмиснику, неповнолітня отримала тілесні ушкодження у вигляді порізів ножем на руках і шиї та втекла, не давши змоги нападнику реалізувати задумане.
Про інцидент вона відразу ж сповістила поліцію, розповівши прикмети нападника.

Усі наряди поліції Володимира були зорієнтовані на пошук підозрілої особи. Також для розкриття злочину прибули співробітники управління карного розшуку, відділу кримінального аналізу та інших підрозділів ГУНП.

У результаті оперативно-розшукових заходів, менш ніж за дві години, схожий за прикметами чоловік був затриманий. У скоєному він зізнався та розповів, що дійсно мав намір зґвалтувати дівчину.

22-річного гвалтівника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі вже оголосили йому підозру за ч.2 ст.15 ч.3 с.152 Кримінального Кодексу (закінчений замах на зґвалтування неповнолітньої особи). Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання та очікує обрання запобіжного заходу судом.

За скоєне йому може загрожувати від 7 до 12 років в’язниці.




коментарів: 2
  1. посадять до в’язниці, годуватимуть , дадуть роботу на шахті, супер. Коли приймуть закон знищувати такий непотріб?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця