<

Сепаратисти провокують військових на вогонь у відповідь – штаб АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:39 | 14.05.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На думку представника штабу це робиться, щоб згодом звинуватити Україну в порушенні Мінських домовленостей.

Сепаратисти щодня обстрілюють українські позиції, щоб максимально спровокувати сили АТО на протидію і звинуватити українських військовослужбовців у нехтуванні положень Мінських угод, повідомив заступник керівника АТО полковник Сергій Галушко, передає прес-центр АТО, – пише Корреспондент.

За його словами тільки за минулу добу враховано 60 випадків порушення режиму припинення вогню з боку “ДНР” та “ЛНР”. З них 19 випадків пов’язані із застосуванням артилерії, 5 – із застосуванням “відведеного” озброєння.

“Щодня спостерігаються десятки обстрілів українських позицій. Зокрема, на Луганщині це населені пункти Щастя, Кримське, Станиця Луганська, Сизе, Жолобок. У Донецькому напрямку це Піски, Авдіївка, Дослідне, шахта Дутовка. У Маріупольському – Широкино. Така динаміка свідчить про те, що окупаційні угрупування намагаються вимотати наших військовослужбовців, максимально спровокувати сили АТО на протидію щоб потім звинуватити українських військовослужбовців у нехтуванні положень Мінських угод”, – сказав він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок