<

Ігор Гузь оглянув Денний центр соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства, що функціонує у Нововолинську

18:31 | 21.05.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
310
/ Коментарі відсутні

Народний депутат Ігор Гузь спільно з помічником, депутатом облради Андрієм Бокочем та міським головою Борисом Карпусем у Нововолинську оглянули Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від насильства.

Відкриття осередку та презентація проєкту відбулись 8-го травня. Люди, які постраждали від домашнього насильства, в денному центрі можуть отримати соціально-психологічну та первинну правову допомогу, а також консультацію фахівців задля запобігання повторним випадкам насильства.

У приміщенні Денний центр соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства функціонує кризова кімната, де постраждалі можуть перебувати цілодобово. До слова, за допомогою до фахівців можуть звертатись як жінки, так і чоловіки, які постраждали від насильства.

Нагадаємо, що на ремонт та облаштування даного приміщення залучили кошти державної субвенції у сумі понад 1,5 млн гривень. Задля безпеки постраждалих, які звернулись у Денний центр соціально-психологічної допомоги, у кризовій кімнаті встановлена тривожна кнопка.

У Денному центрі соціально-психологічної допомоги люди можуть отримати захист, консультації, первинну допомогу. З постраждалими фахівці проводять соціально-профілактичні роботи задля запобігання повторним випадкам насильства, а також організовують семінари й тренінги.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця