<

Рідні просять проголосувати за петицію про присвоєння звання Героя України загиблому військовому з Нововолинська

20:18 | 21.05.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
1291
/ Коментарі відсутні

Захиснику з Нововолинська Юрію Міхєєву просять посмертно присвоїти звання Героя України.

Відповідну петицію на сайті Президента України зареєстрував брат полеглого воїна Володимир Міхєєв.

“Прошу Вас присвоїти звання Герой України (посмертно) хороброму захиснику нашої Батьківщини,Міхєєву Юрію Вікторовичу (18.09.97) який служив у складі одного з підрозділів військової частини А 4010 на посаді молодшого сержанта ,командира бойової машини штурмового відділення,штурмової роти”, – йдеться у тексті петиції.

Юрій з перших днів повномаштабного вторгнення не зміг стояти осторонь і 25-го лютого 2022 року став добровольцем на захист Батьківщини. Із честю і гідністю боронив кордони нашої держави. Мужньо виконуючи свій військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 26-го жовтня 2022 року в районі населеного пункту Майорськ Донецької області.

Зі слів побратимів він був мужнім відважним воїном, користувався повагою та авторитетом, був надійним товаришем і виконував своє завдання до кінця.

“Я пишаюся своїм братом,а батьки-своїм сином-Героєм. Юра усе віддав за нас із вами, за вільну Україну та мир, віддав своє життя, маючи стільки планів та нездійснених мрій. Героєві було навіки 25 років

Міхєєв Юрій Вікторович справжній Герой,який заслуговує на найвищу державну нагороду -Герой України(посмертно)”, – йдеться у петиції.

Підтримати петицію можна за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця