<

Податківці Волині вшанували колегу, котрий боронив економічну безпеку на Сході України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:20 | 24.07.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Підполковника податкової міліції Олександра Попка колеги зустріли словами вдячності та цінним подарунком.

З нагоди успішного завершення служби на контрольних пунктах в’їзду/виїзду лінії тимчасового розмежування на Сході країни працівники органів ДФС Волині  подарували своєму колезі iPad, – повідомили у прес-службі ДФС.

Протягом трьох місяців несення служби на контрольних пунктах в”їзду/виїзду, що безпосередньо межують з зоною проведення АТО, співробітник податкової міліції Волині Олександр Попко перешкоджав   проникненню контрабанди та нелегальних товарів як на українську територію, так і на тимчасово непідконтрольні райони Донецької та Луганської областей.

«Ми знаємо Олександра Володимировича як гарного  і відповідального фахівця своєї справи, оскільки в лавах податкової міліції він служить з 2002 року. Але, коли це стало потрібно, добровільно прийняв складне рішення –далеко від дому та сім’ї стати на захист економічних інтересів держави. Тому від імені нашого колективу висловлюю щиру вдячність Олександру  Попку за його відповідальну життєву позицію, справжній  патріотизм  та професіоналізм у захисті економічних інтересів держави», – звернуся до учасників зустрічі начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

До речі, після ротації Олександр Попко ще деякий час  передавав досвід і вміння, набуті в умовах, наближених до воєнних дій, тим, хто замінив його на посту. А після заслуженої відпустки підполковник податкової міліції Олександр Попко повернеться до виконання свої службових обов’язків у лавах податкової міліції Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа