<

Найкращі смартфони Samsung 2024: Galaxy S24 Ultra та інші

10:14 | 2.05.2024 / Статті / /
Перегляди
68
/ Коментарі відсутні

Який смартфон купити? Це питання періодично виникає перед людиною, яка не уявляє свого життя без мобільного зв’язку та інших переваг, які приносять з собою сучасні телефони. Смартфони Samsung є одними з найпопулярніших в Україні та світі. Якщо хочете купити новий смартфон, саме цей виробник заслуговує на увагу.

Флагманська лінійка 2024 – Galaxy S24

На початку 2024 року, 17 січня світ був здивований презентацією смартфонів Самсунг з інтегрованим штучним інтелектом. Лінійка флагманів складається з трьох пристроїв:

  1. Базовий пристрій Samsung Galaxy S24;
  2. Версія зі збільшеним екраном Galaxy S24 Plus;
  3. Флагманська модель з найкращими характеристиками Samsung Galaxy S24 Ultra з 6,8-дюймовим Dynamic AMOLED 2X екраном, геймерським процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, системою з чотирьох камер 200+50+12+10 Мп та інтегрованим штучним інтелектом.

Інтеграція смартфонів Самсунг з AI – це нові горизонти можливостей для покупця:

  • синхронний переклад ваших розмов з мешканцями інших країн;
  • наведення ладу у нотатках – ШІ самостійно виокремить основну думку та розташує нотатки за ступенем важливості;
  • неймовірні фотографії, додатково оброблені для деталізації та оптимізації колірної гами;
  • можливості пошуку інформації в мережі, обводячи об’єкти на зображеннях за допомогою пальця чи стилуса;
  • редагування фотографій ніколи не було настільки простим – просто перетягайте об’єкти на фото, змінюйте розміри чи колір.

Samsung Galaxy S24 Ultra купити в Україні можна за ціною від 52 до 65 тисяч гривень. Не дешево, але дешевше у порівнянні з основним конкурентом у вигляді iPhone 15 Pro Max. Модель представлено у декількох варіантах кольору та з обсягом пам’яті 256/512 Гб або 1 Тб. Виробник обіцяє тривалі оновлення операційної системи Android і власної оболонки Samsung One UI.

Популярні смартфони Самсунг 2024 за кращими цінами

Багато хто мріє про флагманську модель Samsung Galaxy S24 Ultra. За бажанням її можна купити в кредит без відсотків в магазині офіційного партнера в Україні. Якщо ж шукаєте щось дешевше, але з гарними характеристиками, пропонуємо список найпопулярніших смартфонів Samsung 2024:

  1. Galaxy M34 – тогорічна модель, яка приваблива завдяки батареї 6000 мАг, що забезпечує тривалу автономність. Характеристики також на висоті при тому, що ціна нижча за 10 тисяч гривень.
  2. Galaxy A25 – середньо ціновий телефон з Super AMOLED дисплеєм та процесором Exynos 1380, який дозволяє запускати “важкі” мобільні ігри. Ціна від 10799 гривень.
  3. Samsung S21 FE – модель 2022 року, що досі б’є всі рекорди популярності завдяки визначним характеристикам і можливостям роботи в режимі багатозадачності. Фішка – фронтальна камера 32 Мп для ваших незабутніх селфі. Вартість – до 20 тисяч гривень.

Але якщо і ці моделі смартфонів Самсунг видаються надто дорогими, в категорії до 10 тисяч гривень також можна купити гідні девайси:

  • Samsung Galaxy A04 або більш сучасний базовий смартфон 2023 року Galaxy A05 – ціни стартують від 3999, при цьому це один з найкращих бюджетників як за ціною, так і за характеристиками;
  • Samsung Galaxy M14 – непоганий вибір до 6000 гривень з місткою батареєю для тривалої автономності;
  • Samsung A15 – просунутий “бюджетник” з потужним процесором MediaTek Dimensity 6100 Plus.

Отже, Samsung недарма посідає перше місце в світі за обсягами проданих смартфонів. Це все завдяки широкому асортименту та цінам, які задовольняють покупців з різним рівнем доходів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *