<

Жителі Нововолинська разом з місцевим депутатом зупинили демонтаж паркану шахти №1 «Нововолинська»

17:23 | 25.08.2023 / Новини, Нововолинськ / , , /
Перегляди
5319
/ коментарів 9

У Нововолинську хотіли демонтувати цегляний паркан поблизу шахти №1 «Нововолинська». Однак проти виступили мешканці, які живуть поблизу. Вони звернулися до місцевого депутата Валерія Мниха, тож в результаті прохання людей задовольнили.

У Нововолинську вирішили знести цегляний паркан, що розмежовує територію ДП «Шахта №1 «Нововолинська» та приватні будинки на вулиці Тиха. Але місцеві мешканці виступили проти демонтажу огорожі. За допомогою вони звернулися до депутата міської ради Валерія Мниха. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Аби посприяти людям, Валерій Мних надіслав депутатське звернення до керівництва відокремленого підрозділу “Західна дирекція з ліквідації шахт”. Там його розглянули та запевнили, що паркан зносити не будуть.

“До мене як до депутата Нововолинської міської ради звернулись жителі вулиці Тиха із проханням не демонтувати цегляний паркан, що розмежовує територію ДП “Шахта №1 “Нововолинська” та їхні домогосподарства. І ось отримав позитивну відповідь на своє депутатське звернення. Працюємо далі!”, – зазначив депутат.




коментарів: 9
  1. Дякуємо нашому депутату за допомогу. Валерія Михайловича знаємо давно і з хорошої сторони

  2. Валерій Миколайович, а бажання допомогти знести золоту зірку- символ тоталітаризму і виконати Закон України про декомунізацію немає бажання?

  3. Якщо знаєте то напишіть хто є депутатом на 15му мікрорайоні територія 5ї школи і садочків 6 і 9,можливо допоможуть вирішити питання зі стежкою яку ніяк не можуть розчистити щоб дітей водити в садок зі сторони об’їзної дороги 15го м ну. І ще поки літо можливо почистять ледневку на цій стежці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота