<

Спростування. Депутата Веремеєнка не ловили п’яним за кермом: це був його племінник

10:17 | 21.03.2024 / Володимир / /
Перегляди
1520
/ 1 коментар

19-го березня інтернет-видання «БУГ» опублікувало статтю з назвою «Володимирського депутата Веремеєнка судитимуть за п’яне водіння». Як згодом вияснилося, судитимуть не депутата, а його родича, який за іронією долі, має точно таке ж прізвище, ім’я, по батькові.

У статті «Володимирського депутата Веремеєнка судитимуть за п’яне водіння» розповідалося про те, що 2-го квітня, за даними сайту Судової влади України, у Володимир-Волинському міському суді буде слухатися справа, де притягується до адміністративної відповідальності Андрій Веремеєнко за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного, чи іншого сп’яніння, проходитиме у Володимир-Волинському міському суді.

Незабаром нам зателефонував сам депутат Андрій Веремеєнко і заявив, що ця інформація на сайті Судової влади і, відповідно, у нашій статті, – не про нього. А йдеться про його тезку Андрія Веремеєнка, який є його племінником. Сам депутат зазначив, що спиртного не вживає.

Інформацію про те, що за кермо перебував не депутат Веремеєнко, а інший Андрій Веремеєнко, підтвердили у поліції.

Видання приносить публічне вибачення Андрію Веремеєнку через таку ситуацію з висвітленням події на шпальтах «БУГ».

P S. Вважаємо, що в цій ситуації була присутня іронія, яка зіграла злий жарт, адже відсоток співпадінь людей з однаковими прізвищем, ім’ям та по батькові в невеликому місті Володимирі є досить мізерним.




один коментар
  1. пфуууу, відлягло!
    а то я думаю: шо з Андрюхою сталося, відколи квасити почав

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота