<

Розроблено проєкт будівництва заводу з виробництва автозапчастин: керуюча ІП в Нововолинську прозвітувала про роботу

15:09 | 22.12.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
19836
/ 1 коментар

Керуюча індустріальним парком в Нововолинську Владислава Гончарук на сесії міської ради прозвітувала про роботу компанії.

Нагадаємо, 21-го листопада 2022 року відбулось відкриття індустріального парку «Novo» у Нововолинську, де працюватимуть українські та іноземні компанії, що дасть змогу залучати інвесторів у громаду та підтримати економіку країни під час війни.

Вона зазначила, що за рік роботи керуючою компанією за підтримки міської ради було зроблено: проведена топозйомка (це особливий вид геодезичних робіт, результатом якого є створення топографічного плану місцевості, земельної ділянки або іншого об’єкта за допомогою наземної зйомки), вишукувальні роботи, отримане право власності на електропідстанцію, отримані технічні умови на підключення електропідстанції на території парку.

Ведуться роботи з технічних умов на підключення другого резервного живлення від обленерго, здійснено проєктувальні роботи для вирівнення рельєфу, також частково здійснено вирівнення ділянки. Розроблено архітектурний проєкт підпірних стінок на всій території парку, зроблені проєкти відведення мережі до кожної ділянки парку. У процесі отримання технічних умов на природний газ, воду, під’єднується до залізничної колії. Розроблений детальний план території, який виноситься на будівну раду, що відбудеться в грудні. Розроблено екологічну оцінку для затвердження обласною адміністрацією, управлінням екології.

Також разом з міською радою та депутатським корпусом здійснена колосальна робота з залучення резидентів до індустріального парка, як українських, так іноземних. Проведено понад 15 зустрічей з потенційними резидентами, 50 зустрічей з зацікавленими компаніями, які розглядають Нововолинськ, як місто для власного виробництва. Підписано низку меморандумів та догорів.

Уже розроблено проєкт будівництва заводу для інвестора з Німеччини, який має виробляти автомобільні запчастини. Розроблено попередній проєкт будівництва логістичного термінала. Представники керуючої компанії взяли участь у понад 20 форумах в Україні та за кордоном. Спланована та реалізована велика рекламна кампанія міста Нововолинськ та індустріального парка.

Разом з міською радою проведена активна робота на рівні офісу прем’єр-міністра, профільних міністерств, народних депутатів, яка спрямована на відкриття нового пункт пропуску з Польщею «Млинище-Сліпче».

“Попереду у нас ще багато роботи, як документальної, так і заходів для залучення резидентів. За рік керуюча компанія, як приватне підприємство, проінвестували в розвиток індустріального парку понад 5 млн грн. Це на заробітню плату, документацію, проєктування, на сплату різних видів податку, на платежі та маркетингові заходи”, – зазначила Владислава Гончарук.

Читайте також:




один коментар
  1. Нагадайте з якою ціллю створили індустріальний парк у Нововолинську? Чи не для переробки та виготовлення продуктів харчування?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя