<

[ОНОВЛЕНО] Рятувальники Нововолинська і Володимира отримали новий одяг та взуття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 25.11.2021 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
777
/ Коментарі відсутні

23-го листопада рятувальники Нововолинська отримали нові комплекти бойового одягу та взуття.

Міський голова Борис Карпус вручив 14 пар термостійких чобіт, 16 пожежних рукавів та п’ять комплектів бойового одягу, повідомляють у фейсбуці 5 ДПРЧ.

“Сучасний спецодяг допоможе рятувальникам ефективніше виконувати поставлені завдання з ліквідації надзвичайних ситуацій різного характеру та надавати допомогу постраждалим”, – йдеться в дописі.

25-го листопада рятувальники Володимира отримали плаваючу мотопомпу, автомобільні шини, паливно-мастильні матеріли, пожежні чоботи та пожежні рукави на суму понад 166 тисяч гривень.

Нове оснащення, придбане за рахунок комплексної  місцевої програми, надзвичайникам урочисто вручив міський голова Ігор Пальонка, повідомляють на сайті міста.

Начальник Володимир-Волинського районного управління головного управління ДСНС у Волинській області В’ячеслав Процюк розповів про ряд незручностей, які були усунені завдяки придбанню цього обладнання:

“Ми щиро вдячні органам влади, міському голові, депутатському корпусу, який підтримав нас, адже відтепер рятувальники будуть готові до стихійних лих, зможуть застосовувати водовідкачуючу помпу у будь якому місці та на значній глибині. А нова гума для пожежного автомобіля допоможе виконувати складні операції у важкодоступних місцях”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа