<

На Волині відновлює роботу цукровий завод

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:41 | 19.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні
12345

Із колективом Володимир-Волинського цукрового заводу зустрівся народний депутат України від ВО «Свобода» Євген Мельник і обговорив можливість відновлення роботи цього підприємства, – повідомили у прес-службі партії.

Володимир-Волинський цукровий завод зараз переробляє цукор-сирець, котрий імпортує з-за кордону. Підприємство,  практично, готове до запуску.  Залишилось тільки отримати Погодження на отримання ліцензії на імпорт цукру-сирцю від Міністерства агропромислового розвитку та саму ліцензію від Міністерства економічного розвитку та торгівлі. Відповідне звернення до керівників обох міністерських відомств Євген Мельник направив 17 вересня 2014 року про що й поінформував працівників заводу.

«Я пам’ятаю кращі роки цього заводу. Тут працювали сотні людей, стояли черги автомобілів з цукровим буряком. Практично, Володимир-Волинський цукровий завод був одним із найбільших бюджетоутворюючих підприємств міста і він повинен працювати. Тим більше у світлі того, що Верховна Рада ратифікувала угоду про асоціацію з Європейським Союзом. Тепер у інвесторів з’явилися шанси для прозорої роботи в Україні.  Різні тіньові схеми вже не пройдуть ні при імпорті, ні при експорті продукції чи сировини. Думаю, в таких ринкових умовах цукровому заводу буде працювати легше, а сотні володимир-волинців матимуть робочі місця та достойну заробітну плату», – зазначив Євген Мельник.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Травня, Неділя