<

Жителя Любомля засудили до 10 років в’язниці за контрабанду наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:59 | 8.06.2015 / Любомль / , , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

До реальних термінів позбавлення волі з конфіскацією майна на Волині засудили двох чоловіків, які намагалися ввезти до України прекурсори.

Про це повідомив власкор IA ZIK.

За інформацією речниці обласної прокуратури Наталки Мурахевич, зараз суди винесли вироки у двох подібних випадках. Прокуратура області підтримала державне обвинувачення у цих кримінальних провадженнях.

За словами начальника відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, Державної митної служби та Державної прикордонної служби прокуратури Волинської області Юрія Новосада, 21-річний житель Хмельницького намагався перевезти із Польщі в Україну через митний пост «Ягодин» понад 70 грамів прекурсору – псевдоефедрину.

За вироком суду чоловіка визнано винним у скоєному та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією предмету контрабанди та усього належного йому майна.

У другому випадку житель волинського міста Любомль, обравши для себе смугу руху «зелений коридор», намагався контрабандним шляхом перемістити майже 60 г таких же речовин. Однак, їх виявили та вилучили митники та прикордонники.

Суд призначив чоловікові покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна та вилучених прекурсорів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок