<

Нововолинцю, який в телеграмі придбав амфетамін, суд призначив штраф

16:02 | 22.04.2024 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
367
/ Коментарі відсутні

Мешканцю Нововолинська, який через телеграм-бот придбав психотропну речовину – амфетамін, суд призначив покарання у вигляді штрафу.

Про це стало відомо з вироку Нововолинського міського суду від 18-го квітня.

У справі вказано, що чоловік 12 лютого через телеграм-бот вирішив незаконно придбати амфетамін, для особистого вживання, без мети збуту.

Отримав «товар» він через відділення Нової пошти у Нововолинську. Його дії були зупинені поліцією. У присутності двох понятих, чоловік добровільно видав працівникам поліції посилку, у якій було виявлено та вилучено порошкоподібну речовину рожевого кольору.

Під час експертизи зʼясувалося, що це амфетамін, масою 6,1 г.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у інкримінованому йому кримінальному правопорушенні визнав повністю. Вказав, що у вчиненому щиро розкаюється, розуміє, що вчинив протиправно, щиро шкодує.

Чоловік вперше притягується до кримінальної відповідальності, має постійне місце роботи та проживання, на обліку у лікаря-психіатра та лікаря-нарколога не перебуває, суд врахував ці помʼякшувальні обставини при обранні покарання.

Тож визнав нововолинця винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.309 КК України, та призначив штраф – тридцять чотири тисячі гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця