<

Більшість вимог ЄС для скасування віз Україна виконала – Порошенко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:56 | 21.05.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Серед критеріїв, над якими ще потрібно працювати, – забезпечення безпеки системи первинної ідентифікації громадян.

Президент України Петро Порошенко у вівторок провів нараду з питань виконання Україною вимог для введення безвізового режиму з ЄС, на якій зазначалося, що більша частина технічних вимог виконані повністю або в значній частині. Про це повідомляє прес-служба глави держави в середу, 20-го травня, – пише Корреспондент.

“На нараді зазначалося, що більша частина технічних вимог, які сформулювали європейські експерти, виконані повністю або в значній частині. Серед критеріїв, над якими ще потрібно працювати, – забезпечення безпеки системи первинної ідентифікації громадян, яка передбачає біометричні паспорти і введення єдиної ідентифікаційної картки громадянина”, – йдеться в повідомленні.

Разом з тим, Порошенко розкритикував роботу Державної міграційної служби щодо виконання завдань, які перебувають у сфері її відповідальності, про введення безвізового режиму. “Я просив би зробити з цього приводу відповідні висновки”, – заявив Президент.

Глава держави дав доручення щодо прискорення виконання зауважень Європейської комісії і попередив про персональну відповідальність керівників державних органів та установ за якість виконання цих доручень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа