<

Попри особистий візит та впливового друга, Порошенко у П’ятиднях на третьому місці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:08 | 4.04.2019 / Володимир / /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

П’ятидні – село у Володимир-Волинському районі, де проживає більше 800 чоловік, з яких на першому турі Президентських виборів проголосувало 426 людей. Село відоме однойменним підприємством «П’ятидні», власником якого є Валерій Діброва, «давній друг» Петра Порошенка. І так повелося, розповідають виданню «БУГ» люди, які побажали залишитися невідомими, що завдяки авторитету Валерія Діброви, мешканці села завжди прислухаються до його думки.

Так от, наприклад, Валерій Діброва головував на зборах у селі по питанню переходу до ПЦУ. Тоді всі присутні проголосували “за”. Жоден не був проти чи утримався.

Якщо тут Валерію Діброві вдалося 100% підтримати «Томос-тур» Порошенка, то під час першого туру Президентських виборів виявилося, що не дивлячись на авторитет пана Діброви, населення села все ж таки вирішило підтримати зміни в країні. Не переконав навіть мешканців села візит у П’ятидні самого Петра Порошенка, який приїжджав відкривати насіннєвий завод.

За даними ЦВК, на дільниці 070050 в селі П’ятидні Порошенко за кількістю голосів програв не тільки Зеленському, але і Юлії Тимошенко. Черверте місце за кількістю голосів у Ляшка, а п’яте у Гриценка.

Про те, що Валерій Діброва «давній друг» Петра Порошенка сказав сам гарант під час візиту на новенький завод.


Розмова Діброви і Порошенка після представлення Олександра Савченка




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер