<

Чутки над Бугом: На шахту №10 «Нововолинська» ведуть нову охорону, бо не хочуть віддавати гроші попередній?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 13.02.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

За інсайдерською інформацією інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що в.о. директора ДП «Дирекція по будівництву об’єктів» Роман Надолинний (замовник) заключив договір в межах 250-ти тисяч на рік із новою охоронною фірмою, яка вже набирає людей на роботу. Хоч охоронному підприємству «Бізон», що зараз працює на копальні, винні більше мільйона гривень і договір з ним досі не розірваний.

У Сокалі розвішані оголошення про те, що набирається охорона на шахту 10 «Нововолинська». Згідно договору, 15-го лютого о 00:00 новообрані охоронники заступають в наряд на десятій. Начальнику «Бізону» Віталію Бувіну про зміну кадрів ніхто не повідомив. Надолинний ігнорує звернення і запити. Попередньо у розмові з Бувіним він згадував про друга в Сокалі, що є власником охоронної фірми.

Працівники, які доїжджають з Червонограда, кажуть, що особисто бачили оголошення. Договір з «Бізоном» не розірвано. На разі охоронці готуються до зустрічі з «колегами», які прийдуть їх заміняти опівночі.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!

Нагадаємо, в січні цього року ми писали про те, що на шахтах боргують не лише гірникам: більш як мільйон гривень винні працівникам охоронної фірми на копальні №10 “Нововолинська” та охоронці шахти №10 “Нововолинська” вже 19-й місяць без зарплатні




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок