<

Затримали 22-річного ковельчанина, який викрав інструменти на 11 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:03 | 20.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

18  березня, до поліції звернувся 46-річний житель міста Ковель із заявою про крадіжку. Потерпілий повідомив, що напередодні, вночі, невідомий зловмисник викрав будівельні інструменти із його автомобіля. Сума збитків склала майже 11 тисяч гривень.

Інструменти були викрадені із автомобіля «Renault Master», котрий був припаркований у дворі будинку за місцем проживання потерпілого, – повідомляє Ковельський відділ поліції Волинської області.

Працівники кримінальної поліції встановили причетність до скоєння крадіжки 22-річного ковельчанина. Частину викрадених речей поліцейські вилучили та повернуть власнику.

До слова, чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.  185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.




коментарів: 3
  1. Що це за інструменти за 11 тисяч ?Позолочені? Дивує те ,що коли у когось щось крадуть , то потерпілі зразу придумують космічні збитки

    • На фото це лише ЧАСТИНА викраденого, написано ж українською мовою. І взагалі, ти бачив в магазині скільки коштують якісні професійні інструменти? За 11тис. багато не накупляєш повір. Дивує те, що є люди, які заступаються за тих крис що крадуть, чи може ти сам злодюга?

  2. Такий паяльник як на фото коштує вже 1500 . Професійний перфоратор біля 5000 ,болгарка 3000,шуроповерт теж 3000.От тобі БОНЯ І ПОЗОЛОЧЕНІ.А крадуть наркомани і алкаші,щоб потім продати за копійки.А такі як ти в них купують а потім захищають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця