<

В Іваничах судили уродженця росії, який поцупив велосипед з-під будівлі сільради Литовезької громади

19:38 | 5.04.2024 / Іваничі / , , , , , /
Перегляди
358
/ Коментарі відсутні

Уродженець росії поцупив з-під будинку сільради села Заставне Литовезької громади велосипед. Чоловіка притягнули до кримінальної відповідальності за крадіжку. Однак він відбувся умовним терміном покарання.

Близько 14:00 8-го лютого чоловік, перебуваючи неподалік будинку Заставненської сільської ради Литовезької громади викрав велосипед «Journier», вартість якого 4 тисячі гривень. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

Проти злодія порушили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 КК України (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).

7-го березня прокурор та обвинувачений уклали угоду про визнання винуватості. У ній чоловік визнав свою вину у вчиненому злочині та погодився на призначення покарання – 5 років позбавлення волі, але з іспитовим терміном. Тобто на умовне покарання. 

Також відповідно до матеріалів справи, потерпіла жінка, у якої поцупили велосипед, подала до суду заяву в якій запевнила, що не має жодних претензій: ні матеріального, ні морального характеру до злодія й зазначила, що заподіяні їй збитки відшкодовані у повному обсязі.

Відтак, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на 5 років. Однак звільнив його від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 1 рік, не вчинить нового злочину. Також крадій сплатить в дохід держави одну тисячу 894 гривні судових витрат за залучення експертів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок