<

«Одні красу створюють, а інші знищують»: з клумби в центрі Іванич поцупили тюльпани

12:36 | 11.04.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
260
/ Коментарі відсутні

В Іваничах з клумби, що біля інклюзивного центру, невідомі вирвали майже усі тюльпани. Деякі навіть з корінням.

Кілька днів тому на клумбі поблизу біля бібліотеки й інклюзивного центру рясно заквітли тюльпани. Однак тішились ними працівники й відвідувачі цих установ недовго. Адже хтось позривав квіти. А деякі тюльпани поцупили навіть з корінням. Про це розповіла голова ГО «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» Надія Рубан.

Активістка обурена цим вчинком. Каже: прикро, що одні створюють красу, а інші знищують. Вона закликала людей схаменутися і більше такого не робити. Адже, ті, хто крадуть й знищують все навколо, нічим не кращі за рашистів.

“У мене не вистачає слів, щоб висловити своє обурення до тих нелюдів. Так саме так, бо людиною таку особу назвати неможливо. Так рясно заквітли тюльпани біля бібліотеки і інклюзивного центру, але тільки один день, бо в ночі чиясь гидка рука їх зірвала, а де-інде і з корінням. Люди! Схаменіться. Не нищіть чиюсь працю, чиєсь старання. Бо хочеться, щоб квіти прикрашали наше селище, радували око й скрашували наші будні. А ви чим кращі тих рашистів, що все крадуть і знищують на своєму шляху?”, – наголосила Надія Рубан.

Зауважимо, що на вулицях Іванич є камери вуличного відеоспостереження. Тим паче, що клумба, з якої поцупили квіти, знаходиться неподалік селищної ради. Тож, крадія квітів можна знайти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок