<

Волинянам не виплатили більше 20 мільйонів гривень заробітної плати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:58 | 7.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині борг із виплати заробітної плати перевищив 20 мільйонів гривень.

Про це стало відомо сьогодні, 7-го вересня, під час оперативної наради в голови Волинської ОДА, – пише Слово Волині.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив, що станом на 4 вересня борг із виплати заробітної плати в області становить 20,2 мільйона гривень, з яких 18, 8 мільйона гривень заборгували економічно аквтивні підприємства та майже 1,5 мільйона гривень – підприємства-банкрути.

Цікаво, що з 18, 8 мільйона гривень 18,1 мільйона заборгували державні та комунальні структури. Майже 15 мільйонів гривень – борг державних підприємств.

В числі боржників знаходяться Луцьке підприємство електротранспорту (1,5 мільйона гривень), ПАТ «Електротермометрія» (452 тисячі гривень), ДКП «Луцьктепло» (1,6 мільйона гривень, сума продовжує зростати) та Державна інспекція сільського господарства (структуру наразі ліквідують).

Втім, найбільші хвилювання викликають ДП «Волиньвугілля» та підприємства облавтодору. Так, наразі шахтарям заборгували майже 10 мільйонів гривень та майже 5,6 мільйона – працівникам автодорів.

«Я прошу прийняти рішення про реорганізацію облавтодорів, тому що це питання розглядається вже давно. Практично є цілий рік заборгованості, люди ходять на роботу, їм нараховується заробітна плата, яка не виплачується», – наголосив очільник області.

Посадовець також звернувся до керівництва Нововолинська та ДП «Волиньвугілля» з настановою вирішувати проблеми вугільної галузі, не чекаючи приїзду голови ОДА.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа