<

Затримали причетного до вчинення розбійного нападу у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:02 | 7.01.2020 / Володимир / , /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

Під суд потрапив один із зловмисників, які підозрюються у розбої та крадіжці в будинку власника обмінників валют у Володимирі-Волинському.

Про це йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду, – інформує Княжий Град.

Нагадаємо, 28-го листопада близько 18:40 години у Володимирі-Волинському троє чоловіків у шапках-масках потрапили у незачинений будинок 55-річної жительки. У домі перебувала власниця будинку та її 42-річна знайома. Жінок побили, зв’язали та погрожували пістолетом.

Зловмисники викрали національну та іноземну валюту, ювелірні та золоті вироби, що зберігалися в сейфі, а також сумку знайомої власниці будинку.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 12 років.

До слова, за інсайдерською інформацією сайту «БУГ» крадіжка відбулася у будинку власника обмінників валют.

З місця злочину чоловіки втікли, втім лишили сліди, які вилучили для проведення експертизи.

Експертизою наразі встановили причетність одного із трьох підозрюваних, який може бути причетним до організації та скоєння злочину.

Для подальшого проведення розслідування у підозрюваного хотіли взяти на експертизу зразок клітин епітелію з рота, втім він відмовився. Суд дав дозвіл на отримання біологічних зразків.

Судове слідство триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер