<

Замість звіту – пояснення варіантів виходу із кризи. Ігор Гузь зустрівся із працівниками Володимир-Волинського ВПУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 12.03.2016 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

11-го березня відбулася зустріч народного депутата України Ігоря Гузя із трудовим колективом Володимир-Волинського ВПУ. У планах нардепа було прозвітувати за діяльність у Верховній Раді, про те довелося розповідати про можливі варіанти вирішення питання фінансування закладів профтехосвіти.

Народний обранець відразу ж зазначив, що вважає великим прорахунком та помилкою рішення про передачу фінансування профтехучилищ на місця. Навіть, якщо міста мають вільні кошти, то вони повинні використовуватися їх на благоустрій, а не на утримання закладу освіти.

Ігор Гузь зазначив, що надсилав депутатське звернення Ігорю Палиці, голові Волинської облради, із проханням виділити кошти з обласного бюджету та провів ряд перемовин у Києві. Зазначимо, що складна ситуація із фінансуванням ПТУ актуальна по всій Україні.

2

Від колективу училища звучало безліч запитань, розпочинаючи від “Коли буде зарплата?”, “Чому міська влада не хоче брати фінансування на себе?”, “Коли Президент підпише поправки від 4-го лютого?” і закінчуючи “Чому влада нічого не робить до того моменту, поки люди не вийдуть на вулицю із плакатами?”

“На привеликий жаль, ми живемо в такій країні, що поки не візьмеш людину “за горло”, то нічого не хоче робити! Кого потрібно “душити” у Вашій ситуації? Скажу так – всіх! Для мене не зрозуміло, чому Президент по сьогодні не підписав поправки. Думаю, що найближчим часом питання вирішиться. Хоча тут постає питання який саме варіант буде. Чи то буде обласне фінансування, чи державне, чи передадуть місту, а можливо співфінансування – держави, області і міста.” – зазначив Ігор Гузь.

На завершення народний депутат пообіцяв, що у вівторок, 15-го березня, з трибуни Верховної Ради говоритиме про питання фінансування закладів профтехосвіти у його виборчому окрузі.

3
4




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця