<

За тубус від гранатомета та футбольний м’яч на аукціоні у Володимирі вторгували близько 70 тисяч гривень: кошти підуть на авто для 14 бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 25.11.2022 / Володимир / , /
Перегляди
4358
/ Коментарі відсутні

17-го листопада у Володимирі відбувся благодійний вечір «Віра єднає серця» у кафе «BAZA». Особливого настрою гостям додавав відомий співак Олег Шумей. Під час заходу зібрали майже 168 тисяч гривень на купівлю автомобіля для військових нашої 14 ОМБр.

На благодійному вечорі створили справжню казку для дітей, адже їм особливо не вистачає святкової атмосфери у цей нелегкий час. Маленькі джентльмени та принцеси, які були відповідно вбрані, розважались разом із персонажами з книжок, ходили по червоній доріжці, робили реверанси, співали та танцювали.

Поки малеча була зайнята своїми справами, їхні батьки брали участь в благодійному аукціоні та купували безпрограшні лотереї. Все це відбувалося під музичний супровід уже відомо українського виконавця Олега Шумея “SHUMEI”, якого володимирчани тепло приймали на день міста, коли він приїжджав разом з Лаудом та Остапом Дрівком.

Захід організовували Марія Корнелюк з Ковеля, дівчата із салону краси “Beauty bar” Наталія Лавренюк, Ковальчук Ангеліна, а також їм допомагала Анастасія Азанова. Ведучою світського дійства була Альона Тіфані з міста Ковеля.

Під час благодійного вечора гостям пропонували купити безпрограшну лотерею, вартістю 500 грн кожна. А також провели аукціон, результати якого вразили усіх присутніх та організаторів зокрема. Лоти були досить цікавими та вартісними. Серед представлених були речі російських окупантів, предмети мистецтва та спортивний інвентар. Але найбільше присутніх шокував, у приємному сенсі цього словами, виторг за тубус від гранатомета та футбольний м’яч з підписами автографів футболістів Динамо та збірної України. Відтак на аукціоні продали наступні лоти:

  • Сухий пайок росіян1 500 грн;
  • Свічки з підсвічниками, виготовлені нашими військовими з корпусів від гранати – 2 500 грн;
  • Футболка російського окупанта, яка дісталася нашим бійцям 14 бригади під час деокупації Харківщини – придбав Володимир з смт Ратне за 500 грн;
  • Тубус від гранатомета – придбав місцевий житель Володиимир за 45 тисяч грн;
  • Вишиту сорочка від творчої майстерні “Вишиванки княжого граду” – придбав Назарій за 3 тисячі грн;
  • Косметологічний набір – теж купив Назарій за 3 тисячі грн;
  • Футболка відомого футболіста Віталія Буяльського з автографом – 5 тисяч грн, купив Роман Романчук з Ковеля;
  • Картина місцевого знаного художника Віталія Федоренка5 500 грн, придбав Володимир з Ратного;
  • Футболка відомого футболіста, який грав за збірну Україну, вихідця з Нововолинська, Артема Федецького. Даний лот купила Панасюк Олеся за 3 500 грн;
  • М’яч з автографами гравців Динамо та збірної України з футболу. За нього торгувалися спочатку у гривнях, а потім азартні гості уже перейшли й у євро. В результаті запальної боротьби між Наталією Лавринюк та Володимиром з Володимира, м’яч дістався останньому. За нього виторгували 570 Є.

Це неймовірне дійство, на якому мешканці та гості з дітками могли трохи розвіятися від останніх негативних подій та на деякий час, ніби повернутися у колишнє довоєнне життя, поспілкуватися з людьми та гарно провести час, а головне допомогти нашим військовим. Адже благодійний вечір організовувався з метою збору коштів на автомобіль для військових 14 бригади. І організаторам це вдалося, хоча вони самі не очікували такого неймовірного результату.

Адже під час казкового заходу «Віра єднає серця» вдалося зібрати майже 168 тисяч грн. Як зазначили організатори дійства, за ці кошти можна буде купити автомобіль, та ще й лишиться на деякі інші потреби військових.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця