<

Викидайте все російське з голови: LAUD, SHUMEІ та Остап Дрівко під час акустичного концерту у Володимирі збирали кошти для ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:20 | 1.08.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1805
/ Коментарі відсутні

31-го липня святкування Дня міста у Володимирі закривали відомі українські виконавці LAUD, SHUMEІ та Остап Дрівко. Під час акустичного концерту, на якому виконували патріотичні, душевні українські пісні, збирали кошти на потреби для нашої армії.

Основне дійство відбувалося у Слов’янському парку. Захід вів талановитий ведучий, родом із Володимира, Анатолій Козак.

Музиканти виконували, як хіти власного виконання, так і відомі українські пісні. Публіка, яка вочевидь скучила за подібним дійством, підспівувала виконавцям, чи не на кожному треку, а також самі співали “Червону руту” та “Червону калину”. А, коли стемніло, створили неймовірне зоряне сяйво за допомогою ліхтариків. На концерт глядачі взяли із собою жовто-блакитні та червоно-чорні прапори та іншу патріотичну символіку. Скринька для збору коштів була переповненою. Концерт близько десятої години.

Лауд та Олег Шумей зі сцени просили людей не забувати подвиги, які роблять наші військові на фронті і якомога більше робити тут у тилу все для їхньої підтримки. Також вони закликали глядачів “Викидати все російське лайно зі своїх голів”. Під час концерту вдалося зібрати 41 тисячу гривень. Загалом, як повідомили у міській раді, під час усіх благодійних заходів, що проходили до дня міста у Володимирі, завдяки небайдужим мешканцям вдалося зібрати на потреби 14 ОМБр понад 133 тисячі гривень. Разом ми – сила!

Про заходи, що проходили вдень, читайте за посиланням. Також незабаром дивіться на сайті інтерв’ю БУГу з Лаудом, Остапом Дрівко та Олегом Шумеєем.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота