<

За літо у Володимирі «полатають» вулиці та дворові доріжки: оголосили тендери на ямковий ремонт та технагляд

17:06 | 5.05.2023 / Володимир / , /
Перегляди
508
/ 1 коментар

У Володимирі уже розпочали капітальні та ямкові ремонти доріг. Наразі оголосили тендери на чотири дворові доріжки та «латання» ям на 11-ох вулицях. Якість ремонтних робіт має контролювати технічний нагляд.

Кошти, а це мільйони гривень, заздалегідь запланували в місцевому бюджеті. А управління інфраструктури оголосило аукціони на проведення ремонтних робіт, технічного нагляду та розроблення проектно-кошторисної документації.

До речі, аукціон в цих закупівлях проводитись не буде. Це пов’язано із нерівномірним доступом учасників до торгів через нестабільність електропостачання по всій території України. Переможця буде визначено за ціною, яку учасники вказують при подачі пропозиції.

Журналісти БУГу вирішили детальніше розібратися, що саме, коли, де і за які коштів ремонтуватимуть у Володимирі.

Поточний ремонт дворових доріжок

Так, відремонтувати хочуть дворові доріжки у Володимирі на вулиці Леоніда Каденюка між ж/б №№ 2, 4. Для цього передбачили 338 тисяч 312 гривень. Відповідно до оголошення на Prozorro, подати свої пропозиції можна з 28-го квітня до 9-го травня. Роботи мають виконати до 31-го липня.

Робитимуть поточний ремонт дворових доріжок на вулиці Сагайдачного від ж/б № 3 до парку “Гагаріна”, який попередньо вартує 469 тисяч 656 гривень. Подати свої пропозиції на Prozorro можна також з 28-го квітня і до 9-го травня. Роботи мають виконати теж до 31-го липня.

Поточний ремонт дворових доріжок від вулиці Луцька до ж/б № 253 виконуватиме підприємець Тарас Грицевич. Саме його пропозиція перемогла в торгах. Він виконає роботи за 158 тисяч 130 гривень.

Також відремонтують дворові доріжки на вулиці Академіка Глушкова між житловими будинками №№ 16, 18, 24, 34а та 36а. Для цього запланували 570 тисяч 676 гривень. Торги тут вже завершились. Відповідно до інформації на Prozorro, виграло їх ПП “Ліски-БУД”, яке запропонувало меншу вартість за свою роботу, аніж його конкурент в аукціоні – ПП “РОСТРАНС”. Так, переможець торгів готовий відремонтувати доріжки за 488 тисяч 884 гривні. Роботи мають виконати до 30-го серпня.

Поточний ремонт дворових доріжок включає демонтаж і монтаж перекриттів із залізобетонних плит, установлення бортових, бетонних і залізобетонних каменів, улаштування дорожніх корит коритного профілю з застосуванням екскаваторів, установлення бетонних поребриків на бетонну основу, прокладання трубопроводів каналізації з поліетиленових труб тощо.

Поточний ямковий ремонт вулиць

Цього року планують зробити поточний ремонт (ліквідацію ямковості) вулиці Володимира Великого. Це обійдеться місцевому бюджету в 500 тисяч 77 гривень. Подати свої пропозиції на Prozorrо можна з 2-го по 11-те травня. Роботи мають виконати теж до 31-го липня.

Тендер на поточний ремонт доріг на вулицях Привокзальна, Козацька, Василівська, Князя Василька, Соборна, Завокзальна, Князя Олега та перехрестя вулиць Привокзальна-Шевченка вже відбувся. В торгах перемогло ТзОВ “Луцька дорожна пересувна механізована колона”. Роботи, згідно договору, мають виконати до 30-го липня. На ямковий ремонт цих вулиць з місцевого бюджету передбачили один мільйон 117 тисяч 198 гривень:

Ямковий ремонт дороги запланований і на вулиці Героїв Крут. Для цього виділили з місцевого бюджету 473 тисячі 430 гривень. Але під час торгів на Prozorro ПП “РОСТРАНС”, яке й здобуло перемогу, погодилось відремонтувати цю дорогу за 383 тисячі 102 гривні. Роботи мають виконати до 30-го серпня.

Також відремонтують дорогу на вулиці Драгоманова. На це передбачили в місцевому бюджеті 326 тисяч 948 гривень. Однак ТОВ Луцька ДПМК, яке перемогло в торгах на Prozorro, виконає ремонтні роботи за 297 тисяч гривень. “Підлатати” вулицю мають до 30-го червня.

Технічний нагляд за якістю ямкового ремонту доріг

За тим, аби поточний ремонт доріг на вище названих вулицях провели якісно і без порушень, стежитимуть фахівець з технічного нагляду. Його міська рада найняла завдяки торгам на Prozorro, які виграв Юрій Крась. Саме він контролюватиме виконання ремонтних робіт на 9-х вулицях Володимира. Загалом з місцевого бюджету йому заплатять 17 тисяч 530 гривень.

Відтак, Юрій Крась перевірятиме ямковий ремонт таких вулиць:

Виконуватиме свою роботу Юрій Крась з квітня по грудень.

Відповідно до умов договору, до його обов’язків належить контроль за проведенням ремонтно-будівельних робіт, аби вони виконувались відповідно до затвердженої проектної документації і вимог держстандартів, будівельних норм і правил, а також оцінка результатів виконаних робіт.

Кошти на дані ремонтні роботи передбачили у бюджеті на 2023 рік із доповненнями від 3-го березня. Загалом на ремонтні роботи виділили 163 млн грн, серед яких ще плануються капітальні роботи доріг загального користування місцевого значення з траси до села Дігтів та Орані-Новосілки.

Читате також:




один коментар
  1. Закінчите ремонт скверика біля ресторану ,невже така велика сума там потрібна доріжки зробити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця