<

Коли відкриють відремонтований басейн у спорткомплексі Володимира

14:11 | 7.03.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
315
/ Коментарі відсутні

У Володимирі тривають роботи з ремонту басейну у спорткомплексі «Олімп». Мер сподівається, що із приходом нового керівника роботи вдасться пришвидшити.

Про це він розповів на брифінгу 7-го березня.

Минулого року у Володимирі розпочали ремонт басейну в спорткомплексі «Олімп». Наразі вкладають плитку у чаші басейну. Через ремонтні роботи цього сезону басейн для відвідувачів не працював. Підрядник пояснює затримки через те, що у зв’язку з мобілізацією, не вистачає робітників.

«Днями представляв нового керівника спорткомплексу, відвідав басейн. Особисто спілкувався з директором підрядної фірми, заставляв, щоб вони збільшили кількість працівників. Наразі там вкладають плитку в чаші басейну. Якщо нормально взятися, там можна завершити роботи з вкладання плитки за місця часу. Підрядник переконує, що через війну у нього забрали частину працівників у ЗСУ, тому роботи затягуються», – зазначив мер.

Водночас міський голова зазначив, що після ремонту басейн буде виглядати досить достойно. Ним зможуть користуватися не лише мешканці, але й військові, які проходять реабілітацію.

Тендер на ремонті роботи в басейні оголошували у вересні минулого року. Переможцем став ТОВ “ОЛИЦЬКИЙ АГРОБУД”, вартість робіт – 13,149 млн грн. Технічний нагляд здійснює ФОП Коменда Віктор Володимирович.

На запитання журналістів, чи працює басейн у п’ятому ліцеї, Пальонка відповів, що директор школи не хоче на себе брати відповідальність, адже не відомо, як діяти з дітьми у воді під час повітряної тривоги.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя