<

«Виконуємо передвиборчі обіцянки»: у Володимирі до кінця року з’являться нові бігові доріжки на стадіоні «Олімп»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:09 | 1.07.2021 / Володимир / , , , , /
Перегляди
1231
/ коментарі 3

Цьогоріч на центральному стадіоні у Володимирі з’являться нові бігові доріжки. Створення та реконструкція спортивної інфраструктури міста – одна з передвиборчих обіцянок мера Ігоря Пальонки.

Про це він розповів БУГу під час огляду початку робіт з народним депутатом Ігорем Гузем. Також зауважив, що загалом роботи коштуватимуть близько 11 мільйонів гривень. Наразі з міського бюджету на початок виділено два мільйони гривень. Ще один мільйон надійшов з держбюджету за сприяння народного депутата.

“Це дуже важливий об’єкт. В передвиборчій кампанії я говорив, що на стадіоні будуть доріжки, на яких можна проводити змагання. Вони будуть сертифіковані Федерацією легкої атлетики”, – сказав Ігор Пальонка.

Як зазначив Ігор Гузь, один з ключових пріорітетів його діяльності – це підтримка молодіжної і спортивної інфраструктури.

“Стадіон в центрі міста – один з об’єктів, який би хотілося спільними зусиллями відновити. Основний етап з біговими доріжками ми зможемо спільно завершити в цьому році, а далі будемо пробувати, щоб стадіон ставав насправді європейським.

Ми виконуємо передвиборчі обіцянки. Об’єкт буде новий, служитиме не тільки для футбольної команди, але і для мешканців, які будуть займатися тут спортом”, – розповів Гузь.




коментарів: 3
  1. які ви безтолкові наші депутати зробіть краще для людей побільше паркувальних місць щоб люди могли припаркуватись біля аптеки чи магазину думайте про народ ато фоткі робите на показуху аби. постав рятувальників біля річки бо тільки видно полісмен закинув ноги на панель пріуса курить з автоматом в машині кайфує і вони власть??? а ви фоткайтесь можде комусь подобається

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця