<

Військовослужбовці 14-ї бригади проходять навчання спільно з іноземними військовими

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 20.03.2018 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Навчання в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки військовослужбовці 14 окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» проходять спільно з канадськими, американськими, литовськими та польськими військовими.

“На постійній основні з нашими побратимами в якості приданих підрозділів працюють військовослужбовці Збройних Сил Канади. Іноземних військових, кажуть хлопці, цікавить, передусім, наш досвід, здобутий у війні з Росією – зайняття позицій, наступ та оборона в місті, реальні бої. Склала враження на іноземців і техніка наших військових – в захваті вони, зокрема, від танка Т-64, з яким раніше не стикалися. Кажуть, «дуже хороша машина, яка славиться своєю потужністю й маневреністю!» Українці ж переймають від іноземних колег досвід ведення бойових дій за стандартами НАТО. Щодо мовного бар’єру, то, зізнаються, вже практично опанували військову термінологію одне одного, у всьому ж решта завжди можна покластися на допомогу перекладачів.

Заступник командира канадської місії наголосив, що немає різниці між українським та канадським солдатом – кожен вірою і правдою служить своїй Батьківщині.

– Зараз ми всі працюємо заради того, аби відновити мир на українській землі. Ми збудували тісну співпрацю з українськими військовослужбовцями, і з часом, я впевнений, вона тільки змінюватиметься й ставатиме продуктивнішою.

Днями канадські побратими військовослужбовців нашої 14 омбр завершили своє перебування в Україні й попрямували додому – змінилася 5 ротація канадських військових на нашій землі. Тож щасти їм, і хтозна, можливо, до зустрічі…”, – повідомляє у Фейсбуці прес-служба 14-ї бригади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця