<

В Іваничівському районі та Володимирі-Волинському виявили рибалок-порушників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 29.01.2020 / Іваничі, Володимир / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

26-го та 27-го січня інспектори рибоохоронного патруля Волині затримали рибалок, які ловили рибу забороненим знаряддя лову на річці Західний Бут та Лузі.

Про це повідомляє пресслужба рибоохоронного патруля у Волинській області.

Так, одного рибалку-порушника виявили близько 15:00  на річці Західний Буг, поблизу села Заставне Іваничівського району Волинської області. Чоловіка, який ловив рибу забороненим сітним знаряддям кустарного виробництва – «павуком».

Наступного дня рейдова група зафіксувала аналогічне порушення на річці Луга, неподалік мосту Шистівської об’їзної у місті Володимир-Волинський. Там чоловік, який ловив рибу забороненим знаряддям – «екраном».

На осіб оформили адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направили до суду для притягнення правопорушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучили.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360 78 40.




один коментар
  1. Так слуга народу був незадоволений, що дівчата водія відволікали від до дороги, а вже пишуть, що він кіно хотів дивитися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер