<

У Шацькій громаді виявили незаконний продаж риби

20:52 | 26.07.2023 / Шацьк / , , /
Перегляди
919
/ 1 коментар

23-го липня державні інспектори Волинського рибпатруля провели рейд ринками Шацької громади Волинської області. Перевірку проводили задля запобігання реалізації раніше загиблої риби та риби без відповідних супровідних документів, що засвідчували б її якість та безпеку.

Рейдова група перевіряла наявність товарно-транспортної накладної на водні біоресурси затвердженої форми та правильність її оформлення, – повідомили на фейсбук-сторінці Волинського рибпатруля.

В ході перевірки ринку в смт Шацьк виявлено 2 факти незаконного збуту водних біоресурсів. Продавці не змогли надати документи, що підтверджують законність придбання та походження риби.

На осіб складено адміністративні протоколи за ст. 88-1 ч. 1 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути пильними і не купувати рибу, яка продається на стихійних ринках без відповідних документів, невідомого походження та невстановленої якості, адже вона може бути шкідливою та смертельно небезпечною.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця