<

На річці Західний Буг у Литовезькій громаді виявили порушення рибальства

19:13 | 13.12.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
6283
/ Коментарі відсутні

З 4-го по 11-те грудня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили 17 порушень Правил рибальства, зокрема і в Литовезькій громаді.

Серед них: 15 порушень за ч.-3 ст. 85 КУпАП, 1 порушення за ч.-1 ст. 88-1 КУпАП, 1 порушення за ст. 188 -5 КУпА, – йдеться на фейсбук-сторінці рибоохоронного патруля Волині.

8-го грудня житель Нововолинська ловив рибу спінінгом на зимувальній ямі «Безіменна» на р. Західний Буг біля урочища «Трьох бобрів», неподалік села Литовеж Володимирського району. На порушника складено адміністративний протокол за ч.-3 ст.85 КУпАП та накладено штраф.

9-го грудня на ставку поблизу с. Чаруків Городищенської громади Луцького району дев’ятеро громадян здійснювали вилов водних біоресурсів жерлицями, із загальною кількістю штук, що перевищують дозволену кількість на одного рибалку. На порушників складено адміністративні протоколи за ч.-3 ст. 85 КУпАП та накладено штрафи.

9-го грудня на Хрінницькому водосховищі біля с. Липа Берестечківської громади Луцького району четверо громадян здійснювали вилов водних біоресурсів жерлицями із загальною кількістю штук, що перевищують дозволену кількість на одного рибалку. На порушників складено адміністративні протоколи за ч.-3 ст.85 КУпАП та накладено штрафи.

Довідка. З 1 листопада 2023 року на водоймах Волинської області розпочалася осінньо-зимова заборона на вилов водних біоресурсів на зимувальних ямах, яка триватиме до початку нерестового періоду.

Забороняється добування (вилов) гачковими знаряддями, у тому числі нахлистовими, донними, поплавковими, зимовими вудками, жерлицями (кружками) та спінінгами всіх видів з використанням штучної або природної принади у разі, якщо загальна кількість гачків перевищує сім одиниць на одного рибалку.

Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає рибалок дотримуватися встановленого природоохоронного законодавства. Якщо Ви помітили порушення правил рибальства просимо невідкладно повідомляти на телефонну «гарячу лінію»: (067) 360-78-40.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота