<

У Володимирі впровадили програму для ощадності транспортування тепла: замінили комунікації на вулиці Луцькій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 19.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Комунальне підприємство «Володимир-Волинсьтеплоенерго» згідно з інвестиційною програмою оновило зношені ділянки теплових мереж на сучасні та енергозберігаючі. Йдеться про реконструкцію ділянки теплових мереж по вулиці Луцькій, 103-К, що втілена силами підприємства.

У рамках втілення заходів інвестиційної програми під час ремонтного періоду відбулася заміна труб на сучасні енергозберігаючі попередньо ізольовані трубопроводи безканальної прокладки теплової мережі загальною довжиною 500 метрів. Це дозволило значно підвищити ефективність теплової ізоляції та звести до мінімуму втрати теплоти, – повідомляє Володимир-Волинськтеплокомуненерго.

До впровадження інвестиційної програми ділянки тепломереж котельні на Луцькій, 103-К експлуатувалися впродовж 33-х років. Зношені трубопроводи часто підтоплювалися стічними водами з каналізації, а у деяких місцях були повністю замулені та в корозії. Такий незадовільний технічний стан призводив до значних тепловтрат, їх ненадійності, та вимагав додаткових коштів і зусиль. Тобто, ці ділянки не могли нормально забезпечувати гарантоване безперебійне теплопостачання споживачам, адже потребували заміни.

Натомість, застосування сучасних енергозберігаючих попередньо ізольованих трубопроводів, їх елементів та сучасних теплоізоляційних матеріалів із покращеними характеристиками підвищили ефективність та збільшили довготривалість експлуатації тепломереж.

Таким чином, стверджують, що головні цілі інвестпрограми КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» були досягнуті. Зокрема:

– було підвищено енергоефективність та надійність теплових мереж;
– є повна відсутність аварійних ситуацій та стабільність роботи теплового господарства;
– зведені до мінімуму збитки при транспортуванні теплової енергії до споживачів на даній ділянці;
– впроваджені сучасні енергоощадні технології транспортування теплової енергії через тепломережі.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця