<

Борг населення становить понад 75 млн грн: теплокомуненерго у Нововолинську переходить на 4-денний робочий тиждень

20:59 | 18.04.2024 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
390
/ Коментарі відсутні

Через заборгованість населення у понад 75 мільйонів гривень теплокомуненерго у Нововолинську переходить на 4-денний робочий тиждень: понеділок, вівторок, середа, четвер на період роботи підприємства з 1-го травня 2024 року до 1-го жовтня 2024 року.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Нововолинськ теплокомуненерго.

“Звичайно це не популярний крок, особливо для наших працівників, які втратять частину своєї заробітної плати. Тим більше, за міжопалювальний період нам треба виконати певний об`єм робіт по підготовці до наступного опалювального періоду за менш короткий термін і з меншою кількістю працівників. Іншого шляху подолання скрутного фінансового стану у підприємства немає”, – йдеться у повідомленні.

Фактична заборгованість підприємства 01.04.2024р. за енергоносії становить — 111460,4 тис. грн, в тому числі за електроенергію в сумі – 20736,0 тис. гривень. Не відшкодовано з державного бюджету різниці в тарифах на теплову енергію в сумі – 51434,5 тис. гривень.

Заборгованість населення на 01.04.2024 року за надані послуги з теплопостачання та постачання гарячої води становить 75,6 млн гривень. Не зважаючи на систематичну претензійно-позовну роботу, борг населення не зменшується.

“Просимо Вас, шановні споживачі, вчасно сплачувати за надані послуги. Отримані кошти дадуть змогу розрахуватись з нашими кредиторами і значно покращити фінансовий стан підприємства”, – повідомили у теплокомуненерго.

Нагадаємо, про роботу підприємства, котелень, боротьбу з боржниками та стереотипами розповіла керівниця Нововолинськтеплокомуненерго Вікторія Герасимик




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа