<

У Володимирі-Волинському з 1 травня запрацює продовольчий ринок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:41 | 30.04.2020 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ коментарі 3

З 1-го травня у Володимирі-Волинському запрацює продовольчий ринок. Відновлять роботу торгові точки підприємців, які погодяться облаштувати продаж продуктів з дотриманням усіх умов карантину.

Спостерігатимуть за роботою ринку і надаватимуть кожного дня дозвіл на роботу працівники Держпродспоживслужби. На ринку впродовж його роботи перебуватимуть працівники служби, будуть залучені до роботи також поліція і муніципальна варта.

30-го квітня міська комісія ТЕБ і НС вирішила не заперечувати відкрити продовольчий ринок, при умові дотримання адміністрацією усіх протиепідемічних вимог.

“Спільна біда і спільно потрібно вирішувати.
Молоко пішло, людям треба продати. Розсаду не дати, то не буде урожаю. Якщо не будемо думати наперед, то ситуація буде складна. Сьодні – ринки, в перспективі магазини треба, щоб працювали”,- відзначив міський голова Петро Саганюк.

Як повідомили медики і санлікар, у Володимирі ситуація з коронавврусом на даний момент є контрольованою.

Як повідомила БУГу начальник Володимир-Волинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Надія Лозовицька, з 1-го травня ринок поступово відновлюватиме свою роботу.




коментарів: 3
  1. те що роботу ринків в умовах карантину треба поступово належним чином відновлювати це факт . Але є Але … Недавно на позачерговій сесії міські депутати з подачі одного членів міськвиконкому прийняли рішення про закриття ринків в нашому місті. А тепер що виходить , що для відміни такого рішення в діі достатньо лише позиціії міської комісі з ТЕБ І НС ??? чудеса та годі …

  2. Завтра на базарі буде аншлаг.Треба чи ні,але народ “змушений”саме завтра скупитися.

  3. і ще . А що буде як в Нововолинську ринок не відкриють , в Володимирі ринки відкриють раніше ???ЧИ є впевненість , що з Нововолинська , де є значно більше заражених людей коровірусом не привезуть до нас небезпеку значного поширення хвороби , тому владі треба прийняти перед відкриттям ринку в нашому місті певні застереження в цьому напрямку ….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця