<

Мешканці Нововолинська викликали поліцію на автохама, який перегородив прохід до ринку

18:10 | 9.03.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
1763
/ Коментарі відсутні

Мешканці Нововолинська скаржаться на водія буса, який припаркував свій транспортний засіб для завантажування товару, заблокувавши вхід для пішоходів на ринок. Як розповідають очевидці, водій на зауваження відповідав хамовито та відмовлявся від’їхати у дозволене місце.

Про подію, що трапилась 8-го березня, розповіла мешканка Нововолинська, яка не могла потрапити на ринок з дитячим візком. Жінка зазначає, що покупці ринку змушені були переступати ящики з товаром, минаючи припаркований біля входу бус.

На прохання пішоходів від’їхати, водій почав хамити та відповів, що це не його проблеми, адже вони завантажують у транспортний засіб товар. Мешканка Нововолинська обурена, адже підприємців не цікавило, що жінки не могли проїхати та потрапити на ринок з дитячим візком. Інші ж пішоходи перестрибували ящики з товаром, оминаючи бус.

Очевидці викликали правоохоронців та зателефонували у муніципальну варту. Поліція провела бесіду з водієм буса.

“Я все розумію, робота, але замість того, щоб від’їхати підприємці почали хамити та поливати людей брудом. Я пояснила, що тут не місце для паркування авто та не проїжджа частина. Люди не могли пройти та перестрибували ящики з товаром сусідніх точок продажу”, – зазначила очевидиця.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця