<

У Володимирі привітали волонтерок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:40 | 5.12.2021 / Володимир / /
Перегляди
528
/ Коментарі відсутні

Напередодні Всесвітнього дня волонтера у Володимирі привітали членкинь ГО «Крила матері» – Олену Свиридову та Ярославу Михалик.

Привітав волонтерок міський голова Ігор Пальонка під час зустрічі та нагородив їх подяками та грошовими преміями, – повідомляють на сайті міста.

Міський голова, вітаючи  жінок, які з перших днів війни на Сході допомагають військовослужбовцям, наголосив, що волонтерський рух в Україні  набув особливого значення з 2013-2014 років. Адже саме у цей час тисячі людей по всій країні згуртувались, допомагаючи спершу мітингарям на Майдані, а пізніше мобілізованим військовослужбовцям.

Олена Свиридова та Ярослава Михалик – викладачки Володимир-Волинської дитячої художньої школи, які разом із іншими членкинями громадської організації «Крила матері» під керівництом очільниці Діани Шевчук, займаються плетінням сіток та пошиттям маскувальних костюмів. Розповідають, що свого часу майже усі вчителі художньої школи були задіяні у виготовленні сіток і навіть удома в кожної з них є станки, аби займатись цією справою у вільний час. Чоловік  Ярослави Михалик  Віталій – учасник  бойових дій у зоні проведення АТО, також інколи допомагає дружині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок