<

У Володимирі працюють пункти роздільного збору сміття: нагородили наймолодших екологічно свідомих містян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 12.04.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
143
/ Коментарі відсутні

12-го квітня у Володимирі-Волинському на пункті роздільного збору сміття, що на території колишнього консервного заводу, нагородили наймолодших екосвідомих мешканців міста.

Як розповів підприємець Григорій Хорбаладзе, який займається збором і сортуванням скла, пластику, макулатури у місті, дітки разом зі своїми батьками протягом пів року, з початку функціонування пункту збору, регулярно привозили макулатуру, скляні та пластикові пляшки.

За словами батьків, дітям цікаво приїжджати та здавати сортоване сміття. Малеча закликає й інших містян бути екологічно свідомими та сортувати сміття.

Привітав маленьких активістів та подивився за роботою пункту збору міський голова Ігор Пальонка.

Григорій Хорбаладзе та Ігор Пальонка вручили діткам нагороди та солодощі. Підприємець наголосив, що активних сортувальників сміття у Володимирі чекатимуть ще подарунки.

Григорій Хорбаладзе закликав мешканців Володимира здавати скло, картон і пластик на повторну переробку, оскільки це важливо, як для екології в масштабному розумінні, так і для того, щоб місто було чистим.


«У Києві, наприклад, щоб здати сміття, люди платять гроші. У нас навпаки: ми заохочуємо жителів Володимира і нагороджуємо їх за принесені пляшки та макулатуру, – розповів Григорій.

Мер міста Ігор Пальонка зазначив, що Володимир-Волинський зацікавлений у роздільному зборі сміття і що дана ініціатива потребує безупинного руху вперед.

«Ми повинні усвідомлювати, наскільки це потрібно і важливо: відправляти сміття на повторну переробку, щоб не забруднювати свою ж територію. Міська рада також розроблює методику, як у цілому місті втілити в життя роздільний збір сміття».

Скляні та пластикові пляшки, батарейки чи макулатуру можна здати за адресою: вулиця Луцька, 81 (територія колишнього консервоного заводу) з 9:00 до 17:00 у будні дні, у суботу – з 9:00 і до 13:00, у неділю – вихідний.

З 15 квітня ще один пункт збору планують відкрити за адресою: вулиця Шухевича, 94 (територія сільгосптехніки).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця