<

У центрі Володимира-Волинського встановили металеві конструкції для квітів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 20.04.2019 / Володимир / /
Перегляди
16
/ коментарі 4

20-го квітня багато мешканців Володимира-Волинського вже встигли сфотографуватися біля нових кованих металевих конструкцій для квітів, які встановили у центрі міста перед костелом Іоакама та Анни. Ці конструкції з’явивлися у рамках реалізації проекту громадського бюджету.

Автор проекту «Квітуче місто. Володимир – вертикальне озеленення підвісними клумбами» дизайнер Андрій Гнатюк. За цей проект, який відноситься до малих, проголосувало у 2018-му році 256 жителів міста. Бюджет проекту більше 78 тисяч гривень. Цьогоріч реалізація усіх проектів громадського бюджету, які перемогли за підсумками голосування минулоріч, покладена на міське управління ЖКГ.

Оцінкою того, як втілили у життя частину його задуму, Андрій Гнатюк поділився у фейсбук. За його словами, робота виконана ковалем з відмінностями від початкового ескізу. Як розповів «БУГу» дизайнер, майстер пояснив, що якщо виконати підставку для квітів з одним стеблом, як на ескізі, то вона буде не такою стійкою і її легше буде звалити.

“Коли уперше я їх побачив на фото, то був здивований, що настільки змінили її від ескіза. Але сьогодні у мене був час роздивитись її з близька. До відома усім повідомлю, що робота виконана у стилі Львівська сецесія, у Львові його досить часто поєднують з історичними спорудами. Видно, що конструкція трудомістка у виконанні і важка, по моїм припущенням і по кошторису дорожча, ніж я запланував (заплановано 30000грн.). Я просив у коваля, щоб елементи квіток розходились з одного стебла, але коваль порахував, що так вона буде ослабленою і нестійкою”, – написав дизайнер у фейсбук.

За словами Андрія Гнатюка, невдовзі, приблизно у вівторок, на цих металевих підставках вже повинні з’явитися квіти. Проте мешканці міста, навіть ще не дочекавшись їх, вже жваво фотографуються біля конструкцій.




коментарів: 4
  1. незрозуміло навіщо і кому потрібні ці металеві потвори за тридцять чи більше тисяч гривнів. Невже не змогли придумати куди краще витратити ці значні гроші платників податків…

    • Диванні війська крім клацанням клавіатури критики нічого не можуть. Люди шось роблять, пропонують. Раз ти безруке нічого зробити не можеш – то не заважай хоть.

  2. Пздц…по іншому не скажеш,не спорю впринципі гарно но лудше би зробили для міста щось лудше. Щоб люди не сиділи не гадали куда гроші уходять…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер