<

Мінімальний обсяг фінансування малих проєктів збільшили до 50 тисяч грн: у Володимирі провели засідання з питань громадського бюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:04 | 12.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
191
/ Коментарі відсутні

12-го квітня на засідання Координаційної ради з питань громадського бюджету у міській раді Володимира затвердили зміни. Зменшили доступний вік авторства проєктів, збільшили вартість їх реалізації, поділи за категорієми та способом реєстрації.

Сума, виділена з міського бюджету для реалізації малих проєктів, становила від 10 тисяч грн до 199 тис. грн. Тепер її обсяг від 50 тисяч до 250 тис грн. Вартість великих проєктів підняли з мінімальної, яка була 200 тисяч до 250, максимальна буде вже не 700 тис, а один мільйон.

Передбачили можливість дофінансування проєктів з місцевого бюджету у разі збільшення їх вартості.

Тепер, щоб стати автором проєкту, не обов’язково бути повнолітнім. Оскільки у Володимирі багато активної молоді, дали можливість створювати проєкти участі з 16 років.

Поділ проєкти за категоріями на: локальні, які реалізовуватимуться на території приміщень або закритих територій шкіл, ДНЗ, закладів позашкільної та професійно-технічної освіти, закладів культури та охорони здоров’я та вигодонабувачами яких є вузьке коло осіб; загальні, які реалізовуватимуться на загальнодоступній території в напрямку благоустрою та популяризації туристичної привабливості громади, будуть доступні в цілодобовому і безперешкодному режимі та вигодонабувачами яких є широке коло осіб.

Для створення кабінету й подачі проєктів автор має зареєструватися на електронній платформі шляхом авторизації за допомогою кваліфікованого електронного підпису, банківської картки або через Дія.Підпис.

Період подачі проєктів участі з 1-го липня до 15-го серпня 2023 року.

У разі, якщо автор проєкту не згоден з підсумками аналізу структурних підрозділів виконавчого комітету Володимирської міської ради, він може написати заяву на ім’я голови Координаційної ради з проханням про повторний розгляд проєкту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця