<

У Нововолинську затримали чоловіка, що рибалив сітками у Володимир-Волинському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:10 | 15.07.2020 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
24
/ коментарі 4

У період з 6-го по 13-го липня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 19 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів, серед них і в Нововолинську.

Так, складено 12 протоколів за порушення Правил рибальства та шість – за грубі порушення. Оформлено два акти виявлення та вилучення безхазяйного майна, згідно з якими вилучено 2 кг водних біоресурсів, – повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Для прикладу, 5-го липня працівники нововолинські поліцейські на перехресті вулиць Грушевського та Соборна у Нововолинську затримали автомобіль, в якому виявили мокрі риболовецькі сітки. На місце події викликали інспектора Волинського рибоохоронного патруля, який вилучив заборонені знаряддя лову, відібрав пояснення та склав адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Як стало відомо, напередодні громадянин на річці Луга, поблизу міста Устилуг Володимир-Волинського району здійснював вилов водних біоресурсів двома мисиновими сітками. Матеріали даної справи направлено до суду для притягнення порушника до відповідальності.

9-го липня здійснено рейд Хрінницьким водосховищем на території Волинської області. В ході рибоохоронної роботи знайдено безгосподарське майно. Під час обстеження акваторії водойми між с. Липа та с. Гумнище Горохівського району виявлено та вилучено 6 од. ліскових сіток загальною довжиною 200 метрів. У сітках знаходилися водні біоресурси: сазан – 1 екз. та карась сріблястий, які в живому стані повернуто у водне середовище. Складено акт виявлення безхазяйного майна, заборонені знаряддя вилучено.

На тій ж водоймі викрито двох громадян, які порушували Правила рибальства. На осіб оформлено протоколи про адмінправопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції.

«За даний період на порушників накладено 561 грн штрафів, решту буде накладено судами, куди скеровано матеріали. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 1 323  грн. Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 7 од. заборонених знарядь лову та ще 6 од. – за актами безхазяйного майна», – повідомив керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Рибоохоронці просять про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби повідомляти за номером телефону: (067) 360-78-40.




коментарів: 4
  1. Наркаманів краще ловіть рибу раків корміть ними!
    Хоч якась користь буде від них та вас! В свою чергу браконьєри будуть боятися брутальну поліцію і перестануть ловити рибу!

  2. Судячи з коментарів гаврош з викруткою пройшли Крим і рим знають всіх теперішніх і колишніх

    • У Римі був,у Криму також,коли його ще москалям не прокакали.Ти хоч срану польшу бачив?по теліку?:))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер